Νέες διακοπές ρεύματος αύριο στο Δήμο Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2023 08:40 Νέες διακοπές ρεύματος αύριο στο Δήμο Καμένων Βούρλων

Τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου…

Διακοπές ρεύματος έχει προγραμματίσει το Γραφείο Αταλάντης, Περιοχή Λαμίας, του ΔΕΔΔΗΕ για την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023, στο Δήμο Καμένων Βούρλων, λόγω εργασιών που πρόκειται να εκτελεστούν σε δίκτυα γραμμών Μέσης & Χαμηλής Τάσης.

Οι διακοπές ρεύματος, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, αφορούν την περιοχή της Μενδενίτσας, οικίες, Φωτοβολταϊκά και αρδευτικά από τον δρόμο του Μώλου προς Καραβίδια, από τις 08:00 πμ έως τις 12:00 μμ..

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση