Ο ΟΜ.ΦΙ.ΔΑΣ στο 25ο Δημοτικό και στο 25ο Νηπιαγωγείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2023 09:48 Ο ΟΜ.ΦΙ.ΔΑΣ στο 25ο Δημοτικό και στο 25ο Νηπιαγωγείο Λαμίας

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του Ομίλου Φίλων Δάσους Λαμίας για την επίσκεψή τους στο 25ο Δημοτικό & στο 25ο Νηπιαγωγείο Λαμίας στην Ανθήλη:

 

Για ακόμη μέρα είχαμε την τύχη να είμαστε με παιδιά, σε αυτά που έχουμε στηρίξει τις ελπίδες μας για αειφορία βιωσιμότητα για ένα καλύτερο περιβάλλον, για μια καλύτερη κοινωνία με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Με αφορμή την “Γιορτή πουλιών 2023” που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 22 Οκτωβρίου βρεθήκαμε στις σχολικές μονάδες της Ανθήλη που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν και στηρίζουν τη δράση μας.

Σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Στυλίδας Υπάτης και τα στελέχη του Κωσταντίνο Αγγελή και Ζωή Μαμμή ενημερώσαμε τους μικρούς μαθητές για τον Σπερχειό, το Μαλιακό , την πανίδα της περιοχής. Επικεντρωθήκαμε στα πουλιά που υπάρχουν στην περιοχή της Ανθήλη, ακούσαμε τους “ήχους” τους, παίξαμε όλοι μαζί.
Μαζί μας και η Βασιλική Νικοπούλου, από τον "Χρόνος Εκδόσεις" που απήγγειλε ποιήματα για τα πουλιά . Μια γεμάτη μέρα, με παιδικές φωνές, απορίες, κουβέντα με τους μικρούς μας φίλους που πραγματικά το χάρηκαν.
Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων και τις Διευθύντριες του 25ου Δημοτικού κα Αικατερίνη Παπατσάνη και του 25ου Νηπιαγωγείου κα Mάρα Πρίντζου.
Συνεχίζουμε τις δράσεις μας 30 χρόνια τώρα, προσπαθώντας να αναδείξουμε, να προστατεύσουμε το φυσικό μας περιβάλλον.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση