Στο πλευρό του Παλαιστινιακού λαού το Εργατικό Κέντρο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 13:58 Στο πλευρό του Παλαιστινιακού λαού το Εργατικό Κέντρο Λαμίας

Συγκέντρωση και πορεία αλληλεγγύης…

Στο πλευρό του Παλαιστινιακού λαού και κάθε ανθρώπου που καταδυναστεύεται από τους ισχυρούς αυτής της γης, τάσσεται το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας μαζί με φορείς και σωματεία που παρευρέθηκαν στην συγκέντρωση αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (24/10) στην πλατεία Ελευθερίας.

Την κεντρική ομιλία είχε το μέλος του ΔΣ του ΕΚΛ, Φοίβος Ιακωβίδης που περιέγραψε μεταξύ άλλων το δικαίωμα των Παλαιστινίων σε ένα ανεξάρτητο κράτος, που η Ελληνική Κυβέρνηση όφειλε να είχε αναγνωρίσει σύμφωνα και με την απόφαση της Βουλής το 2015.

Ζήτησε επίσης την άμεση απεμπλοκή της Ελλάδας από τα όσα ετοιμάζονται σε βάρος των Παλαιστινίων από Ισραήλ και Ηνωμένες Πολιτείες, τις οποίες εξυπηρετούμε με τη διάθεση όλων των βάσεων.

Ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Λαμίας με σημαίες και συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση