«Κατέβηκε» το βουνό σε δρόμο της δυτικής Φθιώτιδας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2023 08:56 «Κατέβηκε» το βουνό σε δρόμο της δυτικής Φθιώτιδας (ΦΩΤΟ)

Κατολίσθηση το βράδυ στα Πουγκάκια…

Σοβαρή κατολίσθηση σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (27/10/23) στο δρόμο Παλαιοχώρι – Πουγκάκια, 1,5 περίπου χιλιόμετρο πριν το τελευταίο χωριό.

Μεγάλοι όγκοι βράχων, έκλεισαν ξαφνικά όλον το δρόμο, όπου ευτυχώς λόγω και της ώρας δεν είχε κίνηση.

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Μακρακώμης, ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Δημήτρη Χριστόπουλο και σε συνεννόηση με την Περιφέρεια ιδιωτικό συνεργείο κλήθηκε να απομακρύνει τις μεγάλες πέτρες ώστε να ξανανοίξει ο δρόμος.

Στο σημείο βρέθηκε και περιπολικό από το ΑΤ Σπερχειάδας προκειμένου να διακόψει την κυκλοφορία και να σημανθεί το σημείο. Εννοείται ότι εκτός από την απομάκρυνση των βράχων με το πρώτο φως της ημέρας πρέπει να γίνει αυτοψία για την αξιολόγηση της επικινδυνότητας της κατάστασης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση