Οι μαθητές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Λαμίας μαθαίνουν για το STEM μέσω του Erasmus+

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023 09:46 Οι μαθητές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Λαμίας μαθαίνουν για το STEM μέσω του Erasmus+

Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος "ASSETS" που υλοποιεί η Fthia In Action, oι μαθητές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Λαμίας είχαν τη δυνατότητα να μάθουν για το STEM και τις εφαρμογές του, για τη σημασία της ανάπτυξης δεξιοτήτων και για όλες τις ευκαιρίες που υπάρχουν σε προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης!

Το πρόγραμμα Erasmus+ "ASSETS" έχει θέμα τις βασικές δεξιότητες STEM που χρειάζεται να έχουν οι ενήλικες σήμερα. Η Fthia In Action πραγματοποίησε έρευνα σχετικά με το επάγγελμα του γεωργού στη Φθιώτιδα και παρουσίασε τα αποτελέσματα σε ενήλικες που γύρισαν στα θρανία με δίψα για μάθηση και γνώση!



Ο ανταγωνισμός σε κάθε επάγγελμα έχει αυξηθεί, οι απαιτήσεις πλέον είναι διαφορετικές και γι' αυτό χρειάζεται να αναπτύξουμε και εξελίξουμε διάφορες δεξιότητες! Το 2023 είναι εξάλλου το Ευρωπαϊκό Έτος Δεξιοτήτων! 

Η Fthia In Action είναι ένας οργανισμός νέων από τη Λαμία που συμμετέχει ενεργά σε Ευρωπαϊκά προγράμματα με στόχο την ανάπτυξη δραστηριοτήτων άτυπης και μη τυπικής μορφής εκπαίδευσης!

Fthia in Action
www.fthiainaction.wixsite.com
Facebook: Fthia in Action
Instagram: Fthia In Action

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση