Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω ανήλικοι να κλέβουν από σχολείο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2023 07:57 Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω ανήλικοι να κλέβουν από σχολείο

Έσπασαν παράθυρο του σχολείου για να εισέλθουν στο χώρο…

Πληθαίνουν τα περιστατικά παραβατικότητας ανηλίκων και δεν αφορά μόνο παιδιά Ρομά, όπως καταγράφει το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Σήμερα (31/10) λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, περίοικοι ειδοποίησαν για κλοπή σε εξέλιξη στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας.

Στο σημείο έφτασαν γρήγορα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας Χαλκίδας και μέσα σε λίγα λεπτά είχαν εντοπίσει έναν 17χρονο εντός του χώρου του κυλικείου να έχει αφαιρέσει μικρό χρηματικό ποσό (15 ευρώ).

Οι έρευνες εντός του χώρου είχαν ως αποτέλεσμα να εντοπιστεί και ένας ακόμη 13χρονος που είχε στην κατοχή του τσαντάκι με 10 ευρώ και κλειδιά από τις αίθουσες του σχολείου, ενώ πεταμένη στην αυλή ήταν μία ακόμη τσάντα με κρουασάν, χυμούς και άλλα είδη κυλικείου.

Όπως προέκυψε οι ανήλικοι έσπασαν παράθυρο στο σχολείο για να εισέλθουν εντός και στη συνέχεια ερεύνησαν τους χώρους φτάνοντας στο κυλικείο.

Οι ανήλικοι συνελήφθησαν όπως και οι πατεράδες τους με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων. Την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση