«Θα είμαστε κοντά στην οικογένεια του Ηλία…»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 07:24 «Θα είμαστε κοντά στην οικογένεια του Ηλία…»

Τι λέει η εταιρία για το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε 60χρονο οικογενειάρχη…

Ανακοίνωση εξέδωσε η εταιρία «ΚΑΛΤΣΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ» στην οποία εργαζόταν ο άτυχος 60χρονος οικογενειάρχης πατέρας δύο παιδιών που βρήκε τραγικό θάνατο σε ασφαλτικό μηχάνημα έργου.

«Τα μέλη της διοίκησης και οι εργαζόμενοι της εταιρείας μας, είμαστε συγκλονισμένοι από το τραγικό δυστύχημα που συνέβη σήμερα το πρωί στον συνάδελφό μας στο ασφαλτικό μας συγκρότημα. Ο εκλιπών εργαζόταν μαζί μας περί τα 30 χρόνια και ήταν πλέον μέλος της οικογένειάς μας. Χάσαμε έναν φίλο και συνεργάτη. Τις συνθήκες του δυστυχήματος και τα αίτια διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Λαμίας. Εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε δίπλα στην οικογένεια του Ηλία αυτές τις δύσκολες ώρες. Τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση