Βόλος: Νέο βίντεο από το τραγικό τροχαίο με το νεκρό βρέφος -Στα χέρια του ανακριτή και του εισαγγελέα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 07:26 Βόλος: Νέο βίντεο από το τραγικό τροχαίο με το νεκρό βρέφος -Στα χέρια του ανακριτή και του εισαγγελέα

Ανακριτής και εισαγγελέας παρέλαβαν σήμερα νέο βιντεοληπτικό υλικό που παρουσιάζει όλα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ του Σαββάτου στον Βόλο, όπου ένα βρέφος 4 μηνών βρήκε τραγικό θάνατο όταν μια μηχανή παρέσυρε τον παππού που το κρατούσε στην αγκαλιά.

Στο βίντεο, που δημοσίευσαν τα gegonota.news, διακρίνεται καθαρά ο 54χρονος παππούς την ώρα που επιχειρεί να διασχίσει τον δρόμο, σε σημείο όπου δεν υπάρχει διάβαση πεζών.

O παππούς έψαχνε την κατάλληλη στιγμή για να περάσει απέναντι

Ο παππούς κρατά αγκαλιά το παιδί και στέκεται σχεδόν στη μέση του δρόμου, αναζητώντας την κατάλληλη στιγμή για να περάσει απέναντι, ενώ τον προσπερνούν αυτοκίνητα και δίκυκλα, καθώς το φανάρι ελάχιστα μέτρα μακριά από το σημείο του τροχαίου είναι πράσινο.

Για 10 δευτερόλεπτα μένει ακίνητος στον δρόμο, κάνοντας μικρές κινήσεις μπρος-πίσω. Την ώρα που ο 54χρονος ξεκινάει, πλησιάζει ο 33χρονος με τη μηχανή, κορνάρει και τον χτυπά στην πλάτη με τον καθρέφτη, κάνοντας ελιγμό για να τον αποφύγει.

«Ήταν τα μοιραία δέκα δευτερόλεπτα της αναποφασιστικότητας»

«Ήταν τα μοιραία δέκα δευτερόλεπτα της αναποφασιστικότητας, με τις μικρές κινήσεις μπρος-πίσω και το μωρό στα χέρια. Η μηχανή δεν τον εμβόλισε, αλλά τον χτύπησε από πίσω με τον καθρέφτη. Νωρίτερα, είχε προσπεράσει τον 54χρονο ένας ντελιβεράς. Μόλις τον προσπέρασε, ο παππούς ακινητοποιήθηκε στη μέση του δρόμου», ανέφεραν πηγές που εξέτασαν το βίντεο αναλυτικά.

 

 

πηγή: iefimerida.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση