Η Δήμαρχος Στυλίδας στην εκδήλωση για τη Μαριέττα Γιαννάκου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 16:16 Η Δήμαρχος Στυλίδας στην εκδήλωση για τη Μαριέττα Γιαννάκου

Τις δύο γυναίκες συνέδεε μια ζεστή και εγκάρδια σχέση…

Στην εκδήλωση μνήμης για τη Μαριέττα Γιαννάκου που διοργάνωσε η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «Παναθηναϊκή», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παραβρέθηκε η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου, τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023, κατόπιν πρόσκλησης, καθώς τη συνέδεε μαζί της μια ζεστή και εγκάρδια γνωριμία και σχέση.

Το βαθύ αποτύπωμα που άφησε η πορεία της στην πολιτική σκηνή, αναδείχθηκε μέσα από τα λόγια των πολύ σημαντικών ομιλητών που είχαν την τιμή να συνεργαστούν και να συμπορευτούν μαζί της κατά τη μακρόχρονη επιστημονική και πολιτική διαδρομή της, το οποίο και συμπυκνώνεται στην κοινή διαπίστωση ότι η Μαριέττα Γιαννάκου υπήρξε «σοβαρή και μετρημένη, ευγενής και σεβόμενη την αντίθετη άποψη, αλλά ταυτόχρονα μαχητική, επίμονη, με βαθιά πίστη στις ιδέες της».

«Θα τη θυμόμαστε πάντα με την εκτίμηση και τον σεβασμό που της αρμόζει και θα εμπνεόμαστε από την προσωπικότητα και την πορεία της», σημειώνει η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση