Εμπρησμός σε νυχτερινό μαγαζί - Σημειώθηκε έκρηξη (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023 08:04 Εμπρησμός σε νυχτερινό μαγαζί - Σημειώθηκε έκρηξη (ΦΩΤΟ)

Ο άγνωστος δράστης κρατούσε μπιτόνι και διέρρηξε παράθυρο για να εισέλθει στο εσωτερικό του καταστήματος…

Στο πόδι πετάχτηκε μία ολόκληρη συνοικία, μετά από πυρκαγιά και έκρηξη σε νυχτερινό μαγαζί στην οδό Αβάντων στα Ψαχνά.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 05:15’ τα ξημερώματα της Τετάρτης και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport πρόκειται για εμπρησμό.

Ειδικότερα φέρεται άγνωστος δράστης ο οποίος είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του να προσέγγισε το κατάστημα  και να προσπάθησε να θραύσει την κεντρική είσοδο. Φαίνεται όμως ότι δεν τα κατάφερε και για αυτό διέρρηξε παράθυρο στο πίσω μέρος του καταστήματος από όπου και εισήλθε στο εσωτερικό του.

Οι πληροφορίες θέλουν να κρατά μπιτόνι - προφανώς με εύφλεκτο υγρό - και να προκαλεί εμπρησμό. Στη συνέχεια από φιάλη που υπήρχε εντός του καταστήματος σημειώθηκε έκρηξη που είχε ως αποτέλεσμα να παραδοθεί όλος ο χώρος στις φλόγες και να καταστραφεί ολοσχερώς.

Στο σημείο έφτασαν γρήγορα δυνάμεις της Πυροσβεστικής και συγκεκριμένα 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα σύμφωνα με το επίσημο ενημερωτικό της Υπηρεσίας, οι οποίοι και ολοκλήρωσαν την κατάσβεση αρκετή ώρα αργότερα.

Για το συμβάν το αρμόδιο ανακριτικό γραφείο διενεργεί προανάκριση για το σχηματισμό δικογραφίας.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το psaxna.gr:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση