Ελεύθερος αφέθηκε ο 41χρονος αστυνομικός που κατηγορείται για το θάνατο του 17χρονου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 08:10 Ελεύθερος αφέθηκε ο 41χρονος αστυνομικός που κατηγορείται για το θάνατο του 17χρονου

Ο μοναδικός περιοριστικός όρος που έθεσαν Ανακριτής και Εισαγγελέας ήταν η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα…

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα αφέθηκε ο 41χρονος αστυνομικός της ΟΠΚΕ που κατηγορείται για τον θάνατο του 17χρονου Χρήστου στο Λεοντάρι Βοιωτίας.

Η κατηγορία που υπάρχει στη δικογραφία είναι ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο. Ο αρχιφύλακας έφτασε στα Δικαστήρια Θηβών το πρωί της Πέμπτης, κάτω από δρακόντεια μέτρα, προκειμένου να απολογηθεί.

Δείτε βίντεο από τον permissos.gr:

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο κατηγορούμενος, ο νεαρός οδηγός της μαύρης BMW, δε συμμορφώθηκε στις επανειλημμένες φωνές του να κατεβεί από το αμάξι, ενώ κινήθηκε απότομα προς το όπλο που κρατούσε - καθώς έπρεπε να διενεργήσει έλεγχο υψηλού κινδύνου - κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να εκπυρσοκροτήσει.

(Διαβάστε σχετικά ΕΔΩ).

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, στο χέρι του άτυχου 17χρονου βρέθηκε πυρίτιδα, στοιχείο που αποδεικνύει τη μικρή απόσταση που βρισκόταν από το όπλο, ενώ τη μικρή απόσταση τη σφαίρα βεβαιώνει και η ιατροδικαστική εξέταση.

Για την υπόθεση έχει κυκλοφορήσει και βίντεο - ντοκουμέντο, όπου φαίνονται τα δύο αυτοκίνητα (η BMW και της ΟΠΚΕ), αλλά κυρίως ακούγονται φωνές που περιγράφουν τις τελευταίες στιγμές πριν και μετά το κακό.

Το βίντεο:

Ο 17χρονος κηδεύτηκε την Τετάρτη στην Αλίαρτο μέσα σε κλίμα οδύνης, παρουσία εκατοντάδων φίλων του, συμμαθητών και συγγενών του, που ζητούσαν δικαιοσύνη.

Δυστυχώς, μέσα στο κύμα οργής για το νεκρό παιδί υπήρξαν και έκτροπα, όπως ο τραυματισμός του δημάρχου Αλιάρτου - Θεσπιέων Γιώργου Ντασιώτη, αλλά και κλείσιμο οδών για αρκετές ώρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση