Επιμελητήριο Φθιώτιδας: εκδήλωση με τη ΔΕΔΑ για το φυσικό αέριο στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 11:15 Επιμελητήριο Φθιώτιδας: εκδήλωση με τη ΔΕΔΑ για το φυσικό αέριο στη Λαμία

Τρίτη 21 Νοεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμιέων…

Η ΔΕΔΑ (θυγατρική της ΔΕΠΑ Υποδομών) και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας διοργανώνουν την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 18:30, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων (οδός Λεωνίδου 9-11), ενημερωτική εκδήλωση με στόχο την πληροφόρηση των εμπορικών καταναλωτών για τις εργασίες επέκτασης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην πόλη της Λαμίας.

Παράλληλα θα δίνεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση σύνδεσης με το δίκτυο.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, στελέχη της εταιρείας θα παρέχουν πληροφορίες στους παρευρισκόμενους αναφορικά με τις εργασίες επέκτασης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην πόλη της Λαμίας, τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου, τις χρήσεις και τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου και θα δώσουν απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν στη σύνδεση των επιχειρήσεων με το δίκτυο φυσικού αερίου.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου στην πόλη της Λαμίας, οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με τα 216 2000 466, 216 2000 448 (καθημερινά 9-5μμ).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση