Πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Διάχυσης Προγραμμάτων Erasmus (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 14:46 Πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Διάχυσης Προγραμμάτων Erasmus (ΦΩΤΟ)

Από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας.

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, τη Δευτέρα 13.11.2023 και ώρα 6:00 μ.μ. διοργάνωσε και υλοποίησε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων ημερίδα με θέμα: «Erasmus: Οργάνωση – Υλοποίηση – Προοπτικές».

Στο πλαίσιο τηςημερίδαςκαι με στόχο τη διάχυση καλών εκπαιδευτικών πρακτικών, παρουσιάστηκαν οι δράσεις και τα αποτελέσματα προγραμμάτων Erasmusπου πραγματοποιήθηκαν ή/ και βρίσκονται σε εξέλιξη από σχολικές μονάδες της ΔΠΕ Φθιώτιδας. Ακολούθησε ενημέρωση και συζήτηση για το πλαίσιο συμμετοχής και υλοποίησης των προγραμμάτων Erasmus.

Το Πρόγραμμα της Ημερίδας είχε ως ακολούθως

► Έναρξη – Χαιρετισμοί
► Ένα Παράθυρο στον Κόσμο: Η Εκπαίδευση μέσω Erasmus

  • Παπατσάνη Αικατερίνη, Καραγεωργοπούλου Αγγελική, 2ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας
  • Καραντζούνη Βασιλική, 1οΔημοτικό Σχολείο Γοργοποτάμου
  • Ακριβός Θεμιστοκλής και μαθητές του σχολείου, 4ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας
  • Γκούμας Ευθύμιος, Διευθυντής Α/θμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, Τσαγανού Σοφία, Σύμβουλος Εκπαίδευσης Ειδικής Αγωγής και Ενταξιακής Εκπαίδευσης

Κατηγορίες Αιτήσεων Erasmus – Ευκαιρίες για τις σχολικές μονάδες: Αικατερίνη Καρκαλή, υπεύθυνη υλοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων της ΔΠΕ Φθιώτιδας
► Ερωτήσεις – Ανοιχτή Συζήτηση

Την ημερίδα παρακολούθησαν εκπαιδευτικοί και μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, συμμετέχοντας σε έναν γόνιμο και δημιουργικό διάλογο στο πλαίσιο της ενημέρωσης και της επικοινωνίας της ευρωπαϊκής εμπειρίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση