Από σήμερα έως τις 27 Νοεμβρίου οι αιτήσεις κατ’ εξαίρεση μετεγγραφών/μετακινήσεων φοιτητών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 15:52 Από σήμερα έως τις 27 Νοεμβρίου οι αιτήσεις κατ’ εξαίρεση μετεγγραφών/μετακινήσεων φοιτητών (φωτο intime)

Δείτε αναλυτικά τη διαδικασία υποβολής αίτησης.

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες ιδιαίτερα σοβαρών και τεκμηριωμένα εξαιρετικών περιπτώσεων, μπορούν να υποβάλουν από σήμερα έως και την άλλη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 16.00, αίτηση για χορήγηση κατ’ εξαίρεσης μετεγγραφής/μετακίνησης.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας οι αιτήσεις με τα δικαιολογητικά που τεκμηριώνουν τους επικαλούμενους λόγους για χορήγηση κατ’ εξαίρεση μετεγγραφής/μετακίνησης, υποβάλλονται από τους φοιτητές αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην ειδική εφαρμογή https://transfer.it.minedu.gov.gr (κατ’ εξαίρεση μετεγγραφές) ή μέσω του αντίστοιχου υπερσυνδέσμου στην κεντρική ιστοσελίδα του υπουργείου, χρησιμοποιώντας το username και το password που τους έχουν αποδοθεί για σύνδεση σε Ακαδημαϊκές Υπηρεσίες, οι οποίες χρησιμοποιούν την Υποδομή Ταυτοποίησης και Εξουσιοδότησης του ΕΔΥΤΕ (πχ Ακαδημαϊκή Ταυτότητα, Εύδοξος κτλ).

Στην ειδική εφαρμογή των κατ’ εξαίρεση μετεγγραφών είναι διαθέσιμες οι οδηγίες χρήσης σχετικά με τη διαδικασία υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης και των σχετικών δικαιολογητικών που τεκμηριώνουν τις ιδιαίτερα σοβαρές και εξαιρετικές περιπτώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση