Εκπαιδευτική εκδρομή 1ου ΕΠΑΛ Λαμίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και την 111 Πτέρυγα Μάχης (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 14:58 Εκπαιδευτική εκδρομή 1ου ΕΠΑΛ Λαμίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και την 111 Πτέρυγα Μάχης (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη τιμή για τους μαθητές/τριες Μηχανολογίας, Δομικών Έργων και Γεωπονίας, τη διευθύντρια και τους συνοδούς καθηγητές του 1ου ΕΠΑΛ Λαμίας ήταν η φιλοξενία που δέχτηκαν στο χώρο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας από τον διακεκριμένο καθηγητή δρ.Χάλκο Γεώργιο ,του τμήματος Οικονομικών Επιστημών.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εκπαιδευτικής εκδρομής στην πόλη, στις 29-11-2023.

Ο καθηγητής συμπεριλαμβάνεται για 3η συνεχή  χρονιά στο 2% των κορυφαίων ερευνητών-επιστημόνων παγκοσμίως για το αντίκτυπο της καριέρας, ενώ για το έτος 2022 ( όπως και το έτος 2021) βρίσκεται στην 1η θέση μεταξύ όλων των καθηγητών όλων των Τμημάτων και Σχολών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στην 111 Πτέρυγα Μάχης Νέας Αγχιάλου

Μαθητές της Μηχανολογίας,των Δομικών Έργων και της Γεωπονίας μαζί με την διευθύντρια και τους συνοδούς καθηγητές του 1ου ΕΠΑΛ Λαμίας, στις  29-11-23 πραγματοποίησαν εκπαιδευτική εκδρομή στην 111 Πτέρυγα Μάχης, η οποία βρίσκεται στην Αεροπορική Βάση της Νέας Αγχιάλου στο Βόλο.

Στην αεροπορική βάση  τους καλωσόρισε ο Διοικητής της 341 Μοίρας και κατόπιν ενημερώθηκαν για την αποστολή και την ιστορία της από έναν πιλότο και έναν εκπαιδευτή.

Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν σε χώρο επισκευής αεροπλάνων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση