Φθιώτιδα: Από θαύμα δεν είχαμε σοβαρό τροχαίο - «Έφυγε» η ρυμούλκα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 08:23 Φθιώτιδα: Από θαύμα δεν είχαμε σοβαρό τροχαίο - «Έφυγε» η ρυμούλκα

Μόλις είχε περάσει το πρώτο τούνελ στον Άγιο Κωνσταντίνο…

Από θαύμα γλυτώσαμε το κακό στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, στο 170ο χλμ στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα ξημερώνοντας Τρίτη (12/12) όταν επικαθήμενο ξεκοτσάρισε από τον τράκτορα!

Η περιπέτεια ενός Έλληνα οδηγού που κινούνταν αργά το βράδυ στην εθνική με προορισμό τη Θεσσαλονίκη πραγματικά συγκλονίζει. Μόλις είχε περάσει το πρώτο τούνελ στον Άγιο Κωνσταντίνο, και ως εκ θαύματος σταμάτησε στο πάρκινγκ δεξιά πριν συνεχίσει το ταξίδι του. Επιμένουμε να αναφέρουμε τη λέξη «θαύμα», καθώς μόλις ξεκίνησε, το βαρύ φορτίο που κουβαλούσε, λύθηκε από τον τράκτορα και «παρκάρισε» μέσα στην εθνική!

Αν δεν είχε σταματήσει στο πάρκινγκ, τότε πολύ πιθανό το επικαθήμενο να είχε φύγει εν κινήσει στο δρόμο και ακόμη χειρότερα μέσα στα επόμενα τούνελ με ότι αυτό συνεπάγεται για οχήματα που θα ακολουθούσαν ή ακόμη και για τον ίδιο τον οδηγό με την απότομη αλλαγή φορτίου μέσα στον κλειστό αυτοκινητόδρομο.

Όπως διαπιστώθηκε υπήρχε πρόβλημα σύνδεσης και από τύχη το φορτίο δεν είχε φύγει νωρίτερα.

Από το ατύχημα έκλεισε μόνο η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας με τη ΛΕΑ και  δε χρειάστηκε να κλείσει ο δρόμος, ενώ γερανός βοήθησε στο να απομακρυνθεί από το σημείο, το οποίο σημάνθηκε κατάλληλα από τους ανθρώπους της Οδού και την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση