«Κάποιοι ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη»!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 18:23 «Κάποιοι ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη»! (φωτογραφία αρχείου)

Τι απαντά η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ στο σχόλιο του ΚΚΕ για την επίσκεψη Ανδρουλάκη

Απάντηση σε όσα σχολίασε η ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ σχετικά με την πρόσφατη επίσκεψη του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη στην περιοχή του Δομοκού, έδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας του κόμματος.

Μάλιστα παραθέτοντας τα όσα έκαναν ως κόμμα από την επομένη της κακοκαιρίας, ζητούν να μάθουν τι έκαναν αντίστοιχα αυτοί που τους κατηγορούν, αναφέροντας σκωπτικά ότι «κάποιοι ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη»!

Η απάντηση της Ν.Ε. Φθιώτιδας ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ στο σχόλιο της ΤΕ του ΚΚΕ:

«Δεν είχαμε σκοπό να ασχοληθούμε με την Τ.Ε Φθιώτιδας του ΚΚΕ , γιατί για εμάς στόχος είναι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και η αντιμετώπιση των άδικων για την κοινωνία , σκληρών για τους πολίτες , άκρως αναχρονιστικών και αντιδημοκρατικών πολιτικών, που εφαρμόζει η κυβέρνηση της ΝΔ.

Όμως ‘’κάποιοι ξύνονται στη γκλίτσα του τσοπάνη’’...

Τους ενημερώνουμε λοιπόν οτι βρεθήκαμε στο πλάι των κατοίκων των πλημμυρόπληκτων χωριών της ΔΕ Θεσσαλιώτιδος απο την επόμενη κιόλας μέρα της 7ης Σεπτεμβρίου .

Έχουμε επισκεφθεί τουλάχιστον 5 φορές με διάφορα κλιμάκια την περιοχή.

Έχουμε συνομιλήσει με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς , αλλά και τους πολίτες.

Προσφέραμε υλική βοήθεια από την πρώτη στιγμή.

Καταθέσαμε δυο φορές επερώτηση στη Βουλή.

Αναδείξαμε καθημερινά το θέμα στα τοπικά ΜΜΕ , όταν άλλοι προσπαθούσαν να ρίξουν ένα πέπλο σιωπής.

Στις 11/12 επισκέφθηκε την περιοχή ο πρόεδρος μας Νίκος Ανδρουλάκης , θέλοντας να δείξει με τον πιο εμφατικό τρόπο , ότι αυτή η περιοχή πρέπει να ξαναγίνει καλύτερη από πριν!! Και δε θα σταματήσουμε εδώ.

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΠΡΑΞΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ....

Όσο για τις κενές περιεχομένου κατηγορίες για τις ευθύνες του κόμματος μας , όσον αφορά τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου , θέλουμε να δηλώσουμε ότι είμαστε υπερήφανοι για τη φιλοευρωπαϊκή μας στάση και τη σταθερή υποστήριξη σε κοινές ευρωπαϊκές πολιτικές, σε ένα περιβάλλον άκρως παγκοσμιοποιημένο.

Όλοι και πολύ περισσότερο ο αγροτικός κόσμος της χώρας , γνωρίζει και θυμάται τι ήταν πριν και τι μετά την είσοδο στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αγωνιζόμαστε σταθερά για τη δημιουργία πολιτικών που θα οδηγούν τις ευρωπαϊκές οικονομίες σε σύγκλιση .

Η ψήφιση του ψηφοδελτίου μας στις προσεχείς ευρωεκλογές του Ιουνίου, θα είναι η καλύτερη απάντηση στον απομονωτισμό , την ευρωφοβία , το μηδενισμό και το λαϊκισμό των σημερινών κατηγόρων μας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση