Αράχωβα: Συγκέντρωση φιλόζωων για τον Όλιβερ - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 11:35 Αράχωβα: Συγκέντρωση φιλόζωων για τον Όλιβερ - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αράχωβα για τον θάνατο του χάσκι, αλλά και για το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ο δράστης...

Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (17/12) στην Αράχωβα από σωματεία φιλόζωων, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο του χάσκι, Όλιβερ, αλλά και για το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ο δράστης.

Όπως δήλωσαν στη «Ζούγκλα» κάποιοι από τους επικεφαλής των σωματείων που συμμετέχουν είναι «μια ειρηνική διαμαρτυρία, δεν θέλουμε ένταση και φασαρίες».

Οι συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία ταξίδεψαν μέχρι την Αράχωβα με πούλμαν από διάφορες περιοχές εντός και εκτός της Αττικής, ενώ υπάρχει και κόσμος που πήγε με μηχανή ή αυτοκίνητο.

Παρούσα και η γνωστή φιλόζωος από τη Λαμία Χρυσάνθη Καραγιάννη, που από την πρώτη στιγμή είναι στο πλευρό του ιδιοκτήτη του Όλιβερ και δίνει τον δικό της αγώνα για να βρεθεί ο ένοχος και καλεί όσους γνωρίζουν να μιλήσουν και να πουν την αλήθεια.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε και φωτογραφίες από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αράχωβα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση