Αυτοκίνητο βρέθηκε τουμπαρισμένο - Άφαντοι οι επιβάτες του!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 12:52 Αυτοκίνητο βρέθηκε τουμπαρισμένο - Άφαντοι οι επιβάτες του!

Ένα ακόμη τροχαίο στην υψηλή γέφυρα Χαλκίδας...

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 21 Δεκεμβρίου στην Νέα Αρτάκη με ανατροπή ΙΧΕ.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, ένα ΙΧ επιβατικό όχημα ανετράπη υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να περάσει το συρματόπλεγμα που βρίσκεται στην άκρη του δρόμου και να βρεθεί αναποδογυρισμένο εκτός οδοστρώματος στα τέννις.

Λίγο μετά τις 06:00 το πρωί στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί της τροχαίας Χαλκίδας, όπου εντόπισαν μόνο του το όχημα χωρίς επιβάτες, οι οποίοι μετά από αναζητήσεις δεν εντοπίστηκαν ούτε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Τα φώτα του οχήματος κατά την άφιξη των αστυνομικών ήταν ακόμη ανοιχτά κάτι που δείχνει ότι το ατύχημα έγινε λίγο πριν την άφιξή τους.

Τροχαίο στην υψηλή γέφυρα

Ένα ακόμη τροχαίο έγινε στην υψηλή γέφυρα Χαλκίδας την Πέμπτη (21/12) το μεσημέρι, με αυτοκίνητο να ανατρέπεται στο ρεύμα προς Αθήνα και να τραυματίζεται ο οδηγός του.

Διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Λόγω της κίνησης που υπήρχε στο σημείο δημιουργήθηκαν προβλήματα στην κυκλοφορία μέχρι να απομακρυνθεί το αυτοκίνητο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση