Βράβευση των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση από την Δημοτική Ενότητα Αταλάντης του Δήμου Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2023 14:28 Βράβευση των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση από την Δημοτική Ενότητα Αταλάντης του Δήμου Λοκρών

Στο πλαίσιο της επιβράβευσης των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση που αποφοίτησαν και εισήχθησαν σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης το σχολικό έτος 2023 ο Δήμος Λοκρών πραγματοποίησε εκδήλωση βράβευσης στην Αταλάντη.

Ειδικότερα, την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκε στο Κωνσταντίνειο Πνευματικό Κέντρο Αταλάντης η τελετή βράβευσης των αποφοίτων του Γενικού Λυκείου Αταλάντης και του ΕΠΑ.Λ Αταλάντης με καταγωγή από τη Δ.Ε. Αταλάντης και της Κοινότητας Αγίου Κωνσταντίνου, που πέτυχαν σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης το 2023. Ακολούθησε η πρώτη παρουσίαση του φωτογραφικού λευκώματος «Μαλεσίνα» από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Ιωάννη Μπονόβα.

Την εκδήλωση βράβευσης τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Ιωάννης Σαρακιώτης, ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, οι Αντιδήμαρχοι Λοκρών κ. Ιωάννης Μπονόβας, κ. Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος, κ. Νικόλαος Σωτήρχου, ο νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτριος Νικολάου, η Διευθύντρια του Λυκείου Αταλάντης κ. Ευαγγελία Χριστοδούλου,  ο Διευθυντής του ΕΠΑ.Λ κ. Δημήτριος Λαμπρινίδης, εκπαιδευτικοί, γονείς και κυρίως οι νέοι φοιτητές που ξεκινούν με την ελπίδα για τη νέα πορεία τους.

Οι βραβεύσεις στις Δ.Ε. Μαλεσίνας, Δαφνουσίων και Οπουντίων θα πραγματοποιηθούν σε επόμενη χρονική περίοδο και ειδικότερα στις 29 Δεκεμβρίου 2023 στη Μαλεσίνα, στις 4 Ιανουαρίου 2024 στις Λιβανάτες και στις 29 Ιανουαρίου 2024 στο Μαρτίνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση