Μαλεσίνα: Βράβευση των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια από το Δήμο Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Ιανουαρίου 2024 23:12 Μαλεσίνα: Βράβευση των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια από το Δήμο Λοκρών

 Παρουσίαση του φωτογραφικού λευκώματος «Μαλεσίνα»…

Στο πλαίσιο της επιβράβευσης των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση που αποφοίτησαν και εισήχθησαν σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης το σχολικό έτος 2023, ο Δήμος Λοκρών πραγματοποίησε εκδήλωση βράβευσης στη Μαλεσίνα.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Γυμνασίου – Λυκείου Μαλεσίνας η τελετή βράβευσης των αποφοίτων του Γενικού Λυκείου Μαλεσίνας και του ΕΠΑ.Λ Αταλάντης με καταγωγή από τη Δ.Ε. Μαλεσίνης, που πέτυχαν σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης τα έτη 2021, 2022 και 2023. Στη συνέχεια το κοινό απόλαυσε τους μαθητές της Μουσικής Σχολής Μαλεσίνας και τη Δημοτική Χορωδία Γυναικών Μαλεσίνας σε χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ακολούθησε η παρουσίαση του φωτογραφικού λευκώματος «Μαλεσίνα» από τον συνταξιούχο εκπαιδευτικό και επιμελητή της έκδοσης κ. Ανέστη Παπαμάρκο και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου Λοκρών κ. Ιωάννη Μπονόβα.  

Την εκδήλωση βράβευσης τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, η Αντιδήμαρχος Οπουντίων κ. Παγώνα Δάρα, οι Αντιδήμαρχοι Λοκρών κ. Ιωάννης Μπονόβας και κ. Νικόλαος Σωτήρχου, εκπαιδευτικοί, γονείς και κυρίως οι νέοι φοιτητές που ξεκινούν με την ελπίδα για τη νέα πορεία τους.

Οι βραβεύσεις στις Δ.Ε. Δαφνουσίων και Οπουντίων θα πραγματοποιηθούν σε επόμενη χρονική περίοδο και ειδικότερα στις 4 Ιανουαρίου 2024 στις Λιβανάτες και στις 29 Ιανουαρίου 2024 στο Μαρτίνο.

Δείτε φωτογραφίες:

IMG-1420

IMG-1424

IMG-1429

IMG-1447

IMG-1448

IMG-1451

IMG-1461

IMG-1482

IMG-1497

IMG-1508

IMG-1514

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση