Το «ευχαριστώ» του νέου Προέδρου του ΔΣ Δήμου Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2024 16:43 Το «ευχαριστώ» του νέου Προέδρου του ΔΣ Δήμου Λοκρών

Τους συναδέλφους του στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Λοκρών και φυσικά τον Δήμαρχο Αθανάσιο Ζεκεντέ για την τιμητική πρόταση να είναι αυτός ο νέος Πρόεδρος του ΔΣ, ευχαριστεί με επιστολή του ο Δημήτρης Νικολάου.

Διαβάστε το ευχαριστήριο:

«Ευχαριστώ από καρδιάς τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου εκλέγοντας με Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο κ. Θανάση Ζεκεντέ για την άκρως τιμητική πρόταση που μου έκανε για την θέση αυτή.

Υπόσχομαι ότι θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων, με ισονομία και ισοτιμία απέναντι σε κάθε μέλος και πάντα με ενωτική και συνθετική νοοτροπία.

Οι αυξημένες ανάγκες που απαιτούνται για τη λύση των πολλών και σύνθετων προβλημάτων που έχει ανάγκη ο τόπος μας με οδηγούν στην σκέψη και το καθήκον να ζητήσω την ενεργή βοήθεια όλων για μια γόνιμη και ειλικρινή συμμετοχή.

Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε στην ουσία και να μην μείνουμε στις εντυπώσεις, ανταποκρινόμενοι πλήρως στις αυξημένες απαιτήσεις των συνδημοτών μας που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους.

Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία του Δήμου Λοκρών. 

Είμαι αισιόδοξος ότι το παρόν Δημοτικό συμβούλιο έχει τη γνώση, την ικανότητα, τη θέληση, την εμπειρία και τη διάθεση να πράξει έργο για τη Λοκρίδα.

Δεν περισσεύει κανένας.

Εύχομαι σε όλους τους δημότες Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά με υγεία και τους καλώ να συνεργαστούν για όλα τα φλέγοντα θέματα του τόπου μας.

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση