Αυστηρές οδηγίες από το Λιμεναρχείο Στυλίδας για όσους βουτήξουν για το Σταυρό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2024 20:57 Αυστηρές οδηγίες από το Λιμεναρχείο Στυλίδας για όσους βουτήξουν για το Σταυρό

Τι πρέπει να κάνετε για να σας επιτραπεί να πέσετε στο νερό…

Από το Λιμεναρχείο Στυλίδας αλλά και από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Γλύφας που υπάγεται σε αυτό, εστάλη προς τα ΜΜΕ ανακοίνωση σχετικά με το τι πρέπει να κάνουν όσοι - όσες επιθυμούν να βουτήξουν για το σταυρό ανήμερα των Θεοφανίων.

Συγκεκριμένα, οι επιθυμούντες να καταδυθούν κατά την καθιερωμένη τελετή καθαγιασμού των υδάτων, για την ανεύρεση του Τίμιου Σταυρού, που θα πραγματοποιηθεί στον λιμένα Στυλίδας, την Σάββατο 06-01-2024 και ώρα 11:00 ή αντίστοιχα στο θαλάσσιο λιμένα Γλύφας, στο πλαίσιο του εορτασμού των Θεοφανείων, θα πρέπει να δηλωθεί η συμμετοχή τους και να προσκομιστούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά (Υπεύθυνη δήλωση και Βεβαίωση παθολόγου) στο Λιμεναρχείο Στυλίδας (τηλ. 2238023998-22329) ή αντίστοιχα στο Α’ Λ/Τ Γλύφας (ΤΗΛ. 2238061288) το αργότερο μέχρι την 09:00 ώρα της 6ης Ιανουαρίου 2024.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, σε περίπτωση μη τήρηση των προβλεπομένων, δε θα τους επιτραπεί η συμμετοχή στην τελετή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση