Πρώτη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 10:37 Πρώτη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Λοκρών

Εκλογή του Αντιπροέδρου της Επιτροπής…

Μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής και Δημάρχου Λοκρών, Αθανάσιου Ζεκεντέ, συγκαλείται το νέο όργανο του Δήμου Λοκρών, την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 08:30’ το πρωί.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης με τα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο: Εκλογή Αντιπροέδρου Δημοτικής Επιτροπής (Α74 ν. 3852/10).

ΘΕΜΑ 2ο: Έκθεση πεπραγμένων Οικονομικής Επιτροπής Β’ Εξαμήνου οικονομικού έτους 2023

ΘΕΜΑ 3ο: Μεταφορά ταμειακών υπολοίπων και υπολοίπων τραπεζικών λογαριασμών των καταργούμενων νομικών προσώπων σε λογαριασμό του Δήμου Λοκρών καθώς και κλείσιμο των προαναφερθέντων τραπεζικών λογαριασμών των καταργούμενων νομικών προσώπων.

ΘΕΜΑ 4ο: Ανάθεση χειρισμού μεμονωμένης δικαστικής υπόθεσης σε δικηγόρους εκτός των υπηρετούντων στο Δήμο Λοκρών με πάγια αντιμισθία, λόγω της απαιτούμενης εξειδικευμένης γνώσης - Άσκηση αίτησης ακύρωσης ενώπιον του ΣτΕ κατά των υπ' αριθμ. 108159/15.12.2023 και 108153/15.12.2023 Αποφάσεων του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών - Άσκηση αίτησης αναστολής εκτελέσεως ενώπιον του ως άνω Δικαστηρίου και λήψεως προσωρινής διαταγής.

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση Μελέτης Σκοπιμότητας Πράξης «Βελτίωση και τροποποίηση της προσβασιμότητας στις παραλίες Κυανή Ακτή Λιβανατών, Λιβριχιό Αρκίτσας, Σκάλα Αταλάντης, Σχοινιάς Λιβανατών του Δήμου Λοκρών».

ΘΕΜΑ 6ο: Καθορισμός των όρων διακήρυξης εκμίσθωσης κτημάτων ¨ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΥ¨.

ΘΕΜΑ 7ο: Καθορισμός των όρων διακήρυξης προμήθειας καυσίμων και λιπαντικών Δήμου Λοκρών.

ΘΕΜΑ 8ο: Ορισμός υπολόγων πάγιας προκαταβολής.ΘΕΜΑ 9Ο: Ορισμός υπολόγων Χρηματικών Ενταλμάτων Προπληρωμής.

ΘΕΜΑ 10ο: Αδυναμία εκτέλεσης εργασιών.

ΘΕΜΑ 11ο: Έγκριση δαπανών και εξειδίκευση πιστώσεων.

ΘΕΜΑ 12ο: Ορισμός δικηγόρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση