Λαμία: Νέα αναβολή στη δίκη του ζευγαριού που κατηγορείται για απάτη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 14:51 Λαμία: Νέα αναβολή στη δίκη του ζευγαριού που κατηγορείται για απάτη

Είχαν συλληφθεί να έχουν πάρει 8.400 ευρώ από ηλικιωμένη…

Για τις 14 Μαρτίου 2024, αναβλήθηκε η δίκη της 46χρονης Λαμιώτισσας και του 54χρονου συζύγου της, οι οποίοι είχαν συλληφθεί στις 15 Νοεμβρίου για απάτη σε βάρος 84χρονης με τη μέθοδο του τροχαίου ατυχήματος - δυστυχήματος.

Η δίκη αναβλήθηκε για 2η φορά, λόγω της αποχής των δικηγόρων και παρά το φόρτο των υποθέσεων, μετά από παρέμβαση του συνηγόρου της 84χρονης, Γιώργου Δούμα, ορίσθηκε εντός διμήνου, προκειμένου να ολοκληρωθούν το συντομότερο  οι διαδικασίες και η ταλαιπωρία της ηλικιωμένης εντολέας του.

Θυμίζουμε ότι η 84χρονη είχε λάβει τηλεφώνημα από άγνωστο απατεώνα ο οποίος προσποιούμενος τον γιατρό της ζήτησε χρηματικό ποσό (60.000 ευρώ) για συγγενικό της πρόσωπο που είχε τραυματιστεί σοβαρά και χρειαζόταν άμεσα να χειρουργηθεί. Η ηλικιωμένη είχε πετάξει τα χρήματα από το μπαλκόνι (8.400 ευρώ κατά δήλωσή της), τα οποία και είχε μαζέψει η 46χρονη. Μαζί με το σύζυγο της στη συνέχεια φέρεται να τα παρέδωσε (μικρότερο ποσό αναφέρει η ίδια) σε συνεργό των απατεώνων στην περιοχή του Μεταξουργείου στην Αττική.

Όπως ισχυρίστηκαν στις καταθέσεις τους και οι δύο συλληφθέντες, πίστευαν ότι ενεργούσαν για λογαριασμό νόμιμης εταιρίας και ότι εισέπρατταν χρήματα από εργασίες αλουμινοκατασκευών!

Να σημειώσουμε τέλος ότι την προσεχή Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024 είναι προγραμματισμένη η άλλη δίκη που έχει να κάνει με απατεώνες με τα τροχαία και αφορά έναν άνδρα 41 και μια γυναίκα 56 ετών από τη Βουλγαρία, που συνελήφθησαν για απάτη σε βάρος 86χρονης.

Διαβάστε επίσης: Αναβολές στις δίκες των κατηγορούμενων για απάτ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση