Για εκπαίδευση ο μάχιμος Υποστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 13:00 Για εκπαίδευση ο μάχιμος Υποστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας

Στο σκοπευτήριο της ΕΛ.ΑΣ. για εκπαίδευση ο “Αττικάρχης”, ο οποίος παραμένει μάχιμος καθόλη την περίοδο της καριέρας του.

Όπως αναφέρει το astinomiko.gr, πρόσφατα ο Υποστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας επισκέφτηκε ένα από τα σχολεία του Τμήματος Εκπαίδευσης της ΓΑΔΑ, στο σκοπευτήριο της Διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων της Αστυνομίας στο Μαρκόπουλο, και φορώντας φόρμες και άρβυλα πέρασε και ο ίδιος την διαδικασία εκπαιδευτικών βολών με διάφορα όπλα.

Και μάλιστα, όπως μας είπαν οι έμπειροι εκπαιδευτές του Τμήματος αυτού, με απόλυτη επιτυχία.

Ο επικεφαλής της ΓΑΔΑ Αστέριος Μαντζιώκας, που στο παρελθόν είχε υπηρετήσει και στη Λαμία, ως ΓΕΠΑΔ Στερεάς, σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει σχετικά:

«Η Ελληνική Αστυνομία για την διατήρηση ενός  ανθρώπινου δυναμικού με υψηλές ικανότητες, ιδιαίτερη έμφαση δίνει στην εκπαίδευση και μετεκπαίδευση των μελών της.

Συγχαρητήρια στο Τμήμα Εκπαίδευσης της Γ.Α.Δ.Α για τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει στον τομέα της συνεχόμενης εκπαίδευσης των Αστυνομικών μας με την παροχή ποιοτικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων εκπαίδευσής τους….

Το Προσωπικό του αποτελεί τιμή για την Αστυνομία μας, αφού αποδεικνύει στην πράξη την αναγνώριση που λαμβάνει για το επίπεδο επαγγελματισμού, εκπαίδευσης και γνώσεων των εκπαιδευτών του.»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση