Λαμία: Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων σε διασταύρωση (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 09:07 Λαμία: Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων σε διασταύρωση (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Επιτακτική η ανάγκη κυκλικού κόμβου στο συγκεκριμένο σημείο…

Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή τριών οχημάτων, σημειώθηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Τρίτης (16/1) στη διασταύρωση Ταϋγέτου και Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Λαμία.

Δείτε βίντεο:

Το γκρι Peugeot ερχόταν από την «Καμαρίτσα» θέλοντας να διασχίσει κάθετα την Ταϋγέτου για να συνεχίσει προς Λαμία. Στο σημείο, κατά δήλωση του, είχε σταματήσει φορτηγό που ερχόταν από την Έκθεση και ήθελε να στρίψει αριστερά προς Καμαρίτσα και ο οδηγός του, του έκανε νόημα να περάσει ώστε να συνεχίσει κι εκείνος το δρόμο του.

Όμως πίσω από το φορτηγό ερχόταν το κίτρινο Hyundai με οδηγό μια γυναίκα που ξαφνικά είδε μπροστά της το Peugeot το οποίο και εμβόλισε στη θέση του συνοδηγού.

Το Peugeot μετά το χτύπημα έφυγε  αριστερά προς τη Μεγάλου Αλεξάνδρου, πέφτοντας πάνω στην πίσω πόρτα του Renegade ο οδηγός του οποίου περίμενε για να διασχίσει τη διασταύρωση!

Από τη σφοδρή καραμπόλα ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός, αν και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο και πρόσφερε πρώτες βοήθειες κυρίως στην οδηγό του Hyundai, η οποία ζήτησε να μη διακομιστεί στο Νοσοκομείο.

Το συγκεκριμένο τροχαίο ανέδειξε για πολλοστή φορά την ανάγκη ύπαρξης κυκλικού κόμβου στο σημείο, καθώς είναι συχνές οι διασταυρώσεις των πορειών δεκάδων οχημάτων καθημερινά. Ανάλογη ανάγκη κατασκευής κυκλικού κόμβου, υπάρχουν σε 3-4 ακόμη διασταυρώσεις που πολύ συχνά δίνουν σοβαρά τροχαία.

Για το συμβάν ενήργησε το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση