Χαλκίδα: «Η 39χρονη αγόρασε τα δύο χασαπομάχαιρα μία εβδομάδα πριν από το έγκλημα» – Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 43χρονου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 15:34 Χαλκίδα: «Η 39χρονη αγόρασε τα δύο χασαπομάχαιρα μία εβδομάδα πριν από το έγκλημα» – Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 43χρονου

Μία εβδομάδα πριν από τη δολοφονία του Σάκη στην Χαλκίδα είχε αγοράσει η 39χρονη τα δύο μαχαίρια τα οποία χρησιμοποίησε για το έγκλημα. Η δράστις, η οποία την Τετάρτη απολογήθηκε, προφυλακίστηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Χαλκίδα: «Η μητέρα μας ζητάει κάθε μέρα πίσω τον Σάκη – Μου προκαλεί αηδία η 39χρονη» λέει στο enikos.gr ο αδελφός του θύματος

Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αθανάσιος Τσάρτης στο MEGA «είχε παρακολουθήσει το θύμα. Κατέβηκε στην Χαλκίδα, πάρκαρε κοντά, κρύφτηκε δίπλα από το αυτοκίνητό του και περίμενε 4 ώρες εκεί. Πήγε και είχε μαζί της δύο χασαπομάχαιρα. Μία εβδομάδα πριν πήγε σε συγκεκριμένο μαγαζί της πόλης και αγόρασε τα δύο μαχαίρια».

Ο δικηγόρος υποστήριξε ότι από την τοποθέτηση των συνηγόρων διαφάνηκε το κίνητρο της δολοφονίας καθώς όπως είπαν οι συνήγοροι την τελευταία τριετία ξεκίνησαν οι ενοχλήσεις προς το πρόσωπο του θύματος.

«Μάλιστα, είπαν πως η κατηγορουμένη δεχόταν πιέσεις ενώ οι γονείς της είπαν πως δεχόταν βία. Κατά τη δική μου εκτίμηση, η δράστις θεώρησε υπεύθυνο το θύμα για την ενδοοικογενειακή βία γιατί ο Σάκης είχε επικοινωνήσει με τον σύζυγό της και του το είχε πει. Το θύμα δεν είχε ποτέ σχέση με την 39χρονη. Ούτε πριν από τον γάμο είχαν σχέση. Επιχειρεί για δεύτερη φορά να δολοφονήσει τον Σάκη. Επιχειρεί να τον δολοφονήσει ηθικά. Λέει πως πήγε με την σύζυγο του καλύτερού του φίλου».

Από την πλευρά της η Εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου τόνισε ότι «προφυλακίστηκε μετά την απολογία. Στην προανάκριση δεν ήθελε να δώσει την αιτία. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα και προφυλακίστηκε. Από την στιγμή που δεν κατέθεσε σε εμάς, δεν μπορούμε να ξέρουμε το κίνητρο».

Το χρονικό

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (20/1) η 39χρονη έφυγε από το σπίτι της στα Λουκίσσια Χαλκίδας, διένυσε μια απόσταση 20 χιλιομέτρων μέχρι το σπίτι του 43χρονου στο κέντρο της πόλης και του έστησε καρτέρι.

Η 39χρονη μόλις τον είδε του επιτέθηκε πισώπλατα, μαχαιρώνοντάς τον μέχρι θανάτου, με πολλαπλές μαχαιριές σε όλο του το σώμα.

Η 39χρονη ισχυρίστηκε ότι όλα ξεκίνησαν από μία ερωτική επαφή που είχαν δράστιδα και θύμα πριν από μερικά χρόνια. Ζητώντας συγνώμη από την οικογένεια του θύματος είπε ότι δεν είχε σχεδιάσει το έγκλημα. Εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν την προφυλάκιση της.

Η σύζυγος του 43χρονου, που το έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια της, είπε πως γνώριζε ότι έως το 2021η 39χρονη ενοχλούσε τον σύζυγο της.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση