Νεκρό βρέφος 11 ημερών - Μυστήριο με τα συμπτώματα που εμφάνισε

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 23:35 Νεκρό βρέφος 11 ημερών - Μυστήριο με τα συμπτώματα που εμφάνισε

Ένα βρέφος μόλις 11 ημερών άφησε την τελευταία του πνοή στο Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο του Βόλου.

Απαρηγόρητοι είναι οι γονείς ενός βρέφους μόλις 11 ημερών στον Βόλο, καθώς δεν πρόλαβαν να χαρούν την γέννηση του παιδιού τους και αναγκάζονται να το οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία.

Σύμφωνα με όσα καταγράφει αποκλειστικά το TheNewspaper.gr, η τραγωδία ξεκίνησε χθες το πρωί όταν το 11 ημερών παιδί τους έκλαιγε ασταμάτητα από το προηγούμενο βράδυ και για τον λόγο αυτό επισκέφτηκαν τον παιδίατρο που το παρακολουθούσε.

Ο παιδίατρος έκρινε ότι είναι αναγκαία η άμεση μετακίνηση του βρέφους στο Νοσοκομείο του Βόλου. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν πως το βρέφος ήταν ωχρό, με ψυχρά άκρα σε άσχημη κλινική εικόνα. Το παιδάκι μεταφέρθηκε στην Παιδιατρική κλινική του "Αχιλλοπουλείου”, όπου διασωληνώθηκε, αλλά στις 10.30 της ίδιας ημέρας (χθες) άφησε την τελευταία του πνοή.

Το βρέφος γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 2024 σε ιδιωτική κλινική της Λάρισας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το TheNewspaper.gr, το βρέφος δεν νόσησε από COVID, δεν είχε βήχα δύσπνοια ή φαρυγγαλγία και γενικότερα άλλα συμπτώματα.

Διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση