Ταυτοποιήθηκε και ο δεύτερος εκτελεστής του Γιάννη Σακφτούρου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 16:45 Ταυτοποιήθηκε και ο δεύτερος εκτελεστής του Γιάννη Σακφτούρου

Ολοκληρώνεται το παζλ της αιματηρής επίθεσης στα Σκούρτα Βοιωτίας τη Δευτέρα του Πάσχα του 2022…

Εξελίξεις στην υπόθεση με τα συμβόλαια θανάτου της Greek Mafia, θέλουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι ταυτοποιήθηκε και ο δεύτερος εκτελεστής του Γιάννη Σκαφτούρου.

Πρόκειται για 45χρονο ομογενή από το Ουζμπεκιστάν, για τον οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, με τις Αρχές ωστόσο να εκτιμούν πως έχει διαφύγει στο εξωτερικό. DNA του 45χρονου βρέθηκε πάνω στη μηχανή, με την οποία οι εκτελεστές διέφυγαν μετά την αιματηρή επίθεση στην αυλή του σπιτιού του Γιάννη Σκαφτούρου στα Σκούρτα Βοιωτίας, όπου τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ.

Τον είχαν γαζώσει με 15 σφαίρες μπροστά στα μάτια συγγενών και φίλων του, Δευτέρα του Πάσχα του 2022, τραυματίζοντας μάλιστα και την 22χρονη κόρη του.

Σημειώνεται ότι ο άλλος εκτελεστής του «Θείου Τζο», ένας 49χρονος, έχει ήδη προφυλακιστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση