Δημόσια Βιβλιοθήκη Λαμίας: Ανασκόπηση του 2023 και κοπή βασιλόπιτας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 09:15 Δημόσια Βιβλιοθήκη Λαμίας: Ανασκόπηση του 2023 και κοπή βασιλόπιτας (ΦΩΤΟ)

Τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου το Εφορευτικό Συμβούλιο και το Προσωπικό της  Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λαμίας καλωσόρισαν τη νέα χρονιά κι έκοψαν τη βασιλόπιτα της Βιβλιοθήκης, με την Ομάδα Φιλαναγνωσίας, με φίλους και συνεργάτες του Οργανισμού μέσα σε ένα φιλικό και ευχάριστο κλίμα. Τη βραδιά τίμησε με την παρουσία της η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Ειρήνη Σόλια η οποία αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο της Βιβλιοθήκης.

Μετά το βίντεο ανασκόπησης με τις δράσεις του 2023, που προβλήθηκε στην έναρξη της συνάντησης για να θυμηθούμε τα γεγονότα της χρονιάς, η Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβούλιο κ. Χουλιάρα Παναγιώτα πήρε το λόγο και, αφού ευχαρίστησε την κ. Αντιδήμαρχο και όλους όσους τιμήσαν με την παρουσία τους τη βραδιά, αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο της Βιβλιοθήκης και στην ενεργή παρουσία της μέσα στην ευρύτερη κοινωνία. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην Ομάδα Φιλαναγνωσίας που με τη δυναμική της παρουσία, ενισχύει την αγάπη και το ενδιαφέρον για το βιβλίο, ως ένα ζωντανό και ενεργό κύτταρο της πόλης.

Κλείσαμε με την ευχή για μια όμορφη και δημιουργική χρονιά για όλους όσους συνεργάζονται και υποστηρίζουν το έργο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λαμίας. Ιδιαίτερα για την παρουσίας τους ευχαριστούμε  τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, που μέσα από τη δράση της Βιβλιοθήκης «Ζωντανά Αναγνώσματα», μας δίνουν την ευκαιρία να επικοινωνούμε το μαγικό κόσμο των βιβλίων, με τις μαγικές εμπειρίες των ανθρώπων των τριών ΚΑΠΗ της πόλης μας.

Τις δράσεις και τα στιγμιότυπα του 2023 μπορείτε να τα δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση