Νέα σύλληψη για ναρκωτικά και όπλα στη δυτική Φθιώτιδα (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 15:48 Νέα σύλληψη για ναρκωτικά και όπλα στη δυτική Φθιώτιδα (ΦΩΤΟ)

Κατασχέθηκε πάνω από 1,5 κιλό χασίς και πιστόλι - στυλό με φυσίγγια…

Οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας το πρωί της Τετάρτης (31/1) στην περιοχή της Μακρακώμης, έφερε τη σύλληψη ενός 53χρονου για παραβάσεις νομοθεσιών περί ναρκωτικών, περί όπλων, καθώς και περί βεγγαλικών & κροτίδων.

Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν πληροφορίες και όταν εντόπισαν τον συλληφθέντα να κινείται με ΙΧΦ τον ακινητοποίησαν για να τον ελέγξουν.

Τόσο στο συγκεκριμένο έλεγχο που του διενεργήθηκε, όσο και μετά από νομότυπες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε δύο σπίτια που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:

• 10 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 1 κιλού & 607,60 γραμμαρίων,

• 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας & 7 δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή,

• 1 μεταλλικό πιστόλι, τύπου στυλό,

• 23 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων,

• 3 μεταλλικές σπάθες,

• 3 μαχαίρια, εκ των οποίων το ένα σουγιάς, με μήκη λάμας 16, 13 & 10 εκατοστών αντίστοιχα,

• 2 κροτίδες και 1 κινητό τηλέφωνο.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση