Σύγκρουση ΙΧ με μηχανάκι στη Λαμία - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 07:28 Σύγκρουση ΙΧ με μηχανάκι στη Λαμία - Δείτε εικόνες

Τον δικυκλιστή έσωσε το κράνος και τα γρήγορα αντανακλαστικά…

Τροχαίο ατύχημα με σύγκρουση δικύκλου με ΙΧΕ είχαμε λίγο πριν τις 12:00’ το μεσημέρι του Σαββάτου στην οδό Παπαποστόλου στο ύψος του καταστήματος Ηλεκτρικών Ειδών «Αναστασίου».

Το μηχανάκι κατέβαινε κανονικά την Παπαποστόλου με κατεύθυνση την έξοδο της Λαμίας, ενώ το ΙΧΕ κινούνταν αντίθετα. Η οδηγός του επιχείρησε να στρίψει στην οδό Στουρνάρα χωρίς φαίνεται να δει το δίκυκλο, με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να συγκρουστούν.

Ο οδηγός του δικύκλου ευτυχώς επέδειξε σωστά αντανακλαστικά και όταν είδε ότι δεν μπορεί να αποφύγει τη σύγκρουση πήδησε από το μηχανάκι, ενώ το κράνος τον γλύτωσε από τα χειρότερα. Παρόλα αυτά από την πτώση του στο οδόστρωμα χτύπησε στο πόδι και στο σώμα του.

Δείτε βίντεο:

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που βρέθηκε στο σημείο του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο ο οδηγός αρνήθηκε να διακομιστεί στο Νοσοκομείο για εξετάσεις. Καλά στην υγεία της είναι και η οδηγός του αυτοκινήτου.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση