Σύσκεψη στις 12:00’ το μεσημέρι στο μπλόκο της Ανθήλης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 11:32 Σύσκεψη στις 12:00’ το μεσημέρι στο μπλόκο της Ανθήλης

Στο πλευρό των αγροτών το Εργατικό Κέντρο Λαμίας…

Κάλεσμα συμπαράστασης των αγροτών στο μπλόκο της Ανθήλης για σήμερα (7/2) το μεσημέρι στις 12:00’ απευθύνει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας.

Όπως αναφέρουν: «Συμπαραστεκόμαστε στα δίκαια αιτήματα των αγροτών που είναι σε κινητοποιήσεις. Καλούμε τους εργαζόμενους και όλο το λαό να συμπαρασταθούν και να ενισχύσουν τον αγώνα των αγροτών. Ο αγώνας των αγροτών είναι δίκαιος, πρέπει να στηριχθεί και να δυναμώσει».

Στο κάλεσμά τους κάνουν λόγο για την ακρίβεια, την αύξηση του κόστους παραγωγής, αλλά και για «ψίχουλα και voucher της κυβέρνησης δεν έσωσαν κανέναν ούτε και τους αγρότες».

«Καλούμε τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής να δυναμώσουμε τη συμμετοχή μας στον αγώνα για να βάλουμε φρένο στην επίθεση που δεχόμαστε στη ζωή και στα δικαιώματά μας», καταλήγει η ανακοίνωση του ΕΚΛ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση