Απίστευτη κλοπή στην Ανθήλη - Σήκωσαν τον λέβητα υγραερίου!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024 07:20 Απίστευτη κλοπή στην Ανθήλη - Σήκωσαν τον λέβητα υγραερίου!

Από το κομμένο ρεύμα τα ξημερώματα κατάλαβε η ιδιοκτήτρια την κλοπή…

Έχουν δει πολλά τα μάτια μας με διαρρήξεις και κλοπές, αλλά κλοπή ολόκληρου λέβητα, είναι ομολογουμένως εκτός των συνηθισμένων!...

Το απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε σήμερα (8/2) τα ξημερώματα στις εργατικές κατοικίες Ανθήλης, όπου ο/οι κλέφτες «σήκωσαν» τον λέβητα υγραερίου που ήταν εγκατεστημένος στη βεράντα διαμερίσματος.

Σαν κύριοι κατέβασαν τον γενικό από το ρολόι, αποσύνδεσαν τις φιάλες από τον λέβητα, φροντίζοντας να τις κλείσουν και χωρίς να αφήσουν ατσαλιά αποχώρησαν με τον λέβητα σαν κύριοι!

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια που κατάλαβε την αφαίρεση του λέβητα, στις 5 το πρωί, όταν διαπίστωσε ότι δεν έχει ρεύμα, ο δράστης γνώριζε πολύ καλά από τέτοιες συνδεσμολογίες και πρέπει να «χτύπησε» αρκετή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Στη γειτονιά έχουν γίνει αρκετές κλοπές και απόπειρες, ωστόσο αφορούν ρούχα και μικροπράγματα. Κάτι τέτοιο όμως έγινε πρώτη φορά. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση