Ευχαριστήριο του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Φθιώτιδας στο Γιάννη Σαρακιώτη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024 11:31 Ευχαριστήριο του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Φθιώτιδας στο Γιάννη Σαρακιώτη

Για την επερώτηση στη Βουλή σχετικά με το ζήτημα της μη υπαγωγής στα Βαρέα και Ανθυγιεινά συναδέλφων τους…

Ερώτηση στη Βουλή, κατέθεσε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιάννης Σαρακιώτης, με θέμα: «Κατάφορη αδικία εις βάρος εργαζομένων σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης», ανταποκρινόμενος στο αίτημα του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Φθιώτιδας, για συναδέλφους τους οι οποίοι ενώ δικαιούνταν, τελικά δεν υπήχθησαν με τις διατάξεις του Ν.3660/2008 (άρθρο 4) στο μισθολογικό και ασφαλιστικό καθεστώς των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων (Β.Α.Ε.).

Ο κ. Σαρακιώτης στην ερώτησή του περιγράφει τη δημιουργία «εργαζομένων δύο ταχυτήτων», καθώς συγκεκριμένος αριθμός εξ αυτών υπηρετεί στις ίδιες θέσεις, με τα ίδια καθήκοντα και τις ίδιες αρμοδιότητες, αλλά δε χαίρει των ίδιων δικαιωμάτων και ευεργετημάτων του νόμου.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Φθιώτιδας «ευχαριστεί τον βουλευτή Φθιώτιδας κ. Ιωάννη Σαρακιώτη για την άμεση ανταπόκριση του και την κατάθεση της σχετικής επερώτησης καθώς και τους συνυπογράφοντες βουλευτές, Αργολίδας κ. Γεώργιο Γαβρήλο και Βοιωτίας κα. Γιώτα Πούλου κι ελπίζει στην θετική ανταπόκριση των αρμοδίων υπουργών».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση