Ο Χρυσόστομος Καρέλλης στο 1ο ΕΠΑΛ Λαμίας (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 08:10 Ο Χρυσόστομος Καρέλλης στο 1ο ΕΠΑΛ Λαμίας (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Χρυσόστομος Καρέλλης, ιδιοκτήτης της Karellis Group, βρέθηκε την Πέμπτη στο 1ο ΕΠΑΛ Λαμίας με σκοπό να ενημερώσει τους μαθητές για τις νέες τεχνολογίες, τις ραγδαίες εξελίξεις, και τις προοπτικές για τις επαγγελματικές ευκαιρίες των μελλοντικών τεχνιτών οχημάτων.

Δόθηκε βαρύτητα στο μέλλον της αυτοκίνησης, και τις ραγδαίες εξελίξεις στον κλάδο, με γνώμονα τις βιώσιμες πηγές ενέργειας, όπως είναι η ηλεκτροκίνηση και τα οχήματα υδρογόνου.

Μέσα από την παρουσίαση του, ο Χρυσόστομος Καρέλλης ενημέρωσε και ενθάρρυνε τους μαθητές να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε θεωρητικό και κυρίως πρακτικό επίπεδο, με σκοπό τη δημιουργία εξειδικευμένων τεχνιτών για τη μελλοντική στελέχωση των ήδη υπαρχόντων επιχειρήσεων αλλά και την ενθάρρυνση για τη δημιουργία νέων επαγγελματιών.

Στα πλαίσια της μεταλαμπάδευσης των γνώσεων, ο κ. Καρέλλης προσκάλεσε τους ενδιαφερόμενους μελλοντικούς τεχνικούς οχημάτων να επισκεφτούν την Karellis Group, με σκοπό να γνωρίσουν τον χώρο, αλλά και να λάβουν πρακτικές γνώσεις μέσα από ένα σύγχρονο περιβάλλον συνεργείου, ηλεκτρολογείου και φανοποιείου, που λειτουργούν στο συγκρότημα.

Η συνεργασία αυτή του Χρυσόστομου Καρέλλη με το 1ο ΕΠΑΛ Λαμίας και το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Λαμίας ξεκίνησε δυναμικά με την παρουσίαση, ενώ υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από τους μαθητές αλλά και τους καθηγητές για την συνέχιση της.

Στις συζητήσεις μεταξύ των δύο φορέων προβλέπεται η συνέχεια της συνεργασίας με πρακτικές παρουσιάσεις και πρακτικά εργαστήρια στο άμεσο μέλλον.

Δείτε βίντεο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση