Φθιώτιδα: Βρέθηκε ξαφνικά κάτω από το τρακτέρ του!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 08:04 Φθιώτιδα: Βρέθηκε ξαφνικά κάτω από το τρακτέρ του! (φωτογραφία αρχείου)

Τυχερός μέσα στην ατυχία του αγρότης από το Καινούριο…

Συναγερμός σήμανε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (13/3) σε αστυνομία, πυροσβεστική και ΕΚΑΒ για αγρότη που βρισκόταν κάτω από το τρακτέρ του σε αγροτικό δρόμο μέσα σε ελαιοπερίβολο πλησίον της παραλίας Καινουρίου.

Τον ηλικιωμένο άνδρα εντόπισε άλλος αγρότης που κινούνταν στην περιοχή και αμέσως ειδοποίησε για βοήθεια. Διασώστες του ΕΚΑΒ και Αστυνομικοί του ΑΤ Καμένων Βούρλων μαζί με διερχόμενους αγρότες, παραμέρισαν τον γεωργικό ελκυστήρα και σήκωσαν τον ηλικιωμένο άνδρα ο οποίος φαινόταν καλά στην υγεία του, χωρίς να έχει καταπλακωθεί από το βαρύ μηχάνημα. Για αυτό και ακυρώθηκε και η κλήση στην Πυροσβεστική, όχημα της οποίας είχε ήδη ξεκινήσει.

Ο ηλικιωμένος διακομίστηκε τελικά στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων προκειμένου να γίνει εκτίμηση της κατάστασής του και περαιτέρω εξετάσεις, καθώς μακροσκοπικά ο άνθρωπος δεν έφερε χτυπήματα, ενώ είχε κανονικά τις αισθήσεις του.

Το συμβάν κατέγραψε το ΑΤ Καμένων Βούρλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση