Οριστικά αποτελέσματα κατηγορίας ΠΕ στον e-ΕΦΚΑ. Οι θέσεις στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 07:57 Οριστικά αποτελέσματα κατηγορίας ΠΕ στον e-ΕΦΚΑ. Οι θέσεις στη Φθιώτιδα

Εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 9Κ/2022, για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, εκατόν τεσσάρων (104) θέσεων μονίμου προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στον Ηλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης- e-ΕΦΚΑ (Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων) σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Ο πίνακας διοριστέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Στη Φθιώτιδα διορίζονται πέντε (5) άτομα με την ειδικότητα ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, τρία (3) στο ΠΥΣΥ Στερεάς Ελλάδας (Λαμία) και δύο (2) στην Τοπική Διεύθυνση Α’ Φθιώτιδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση