Συγκέντρωση αλληλεγγύης σε Λαμία και Δομοκό από αντιεξουσιαστές για τον Νίκο Μαζιώτη

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 23:11 Συγκέντρωση αλληλεγγύης σε Λαμία και Δομοκό από αντιεξουσιαστές για τον Νίκο Μαζιώτη

Το καταδικασμένο μέλος του Ε.Α. έκανε νέο αίτημα για αποφυλάκιση…

Συγκεντρώσεις Αλληλεγγύης στα καταδικασμένα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα, Πόλα Ρούπα και Νίκο Μαζιώτη, ετοιμάζουν συλλογικότητες και ατομικότητες από την Αθήνα, με τη στάση τους να καθορίζεται στη συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19/3 στις 18:00 στην ΑΣΟΕΕ.

Η πρόταση είναι για το ερχόμενο Σάββατο (23/3) με τη συγκέντρωση αλληλεγγύης για τον Νίκο Μαζιώτη να γίνεται στη Λαμία και στη συνέχεια θα μεταβούν στις φυλακές Δομοκού.

Όπως ανάρτησαν σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ο Νίκος Μαζιώτης έκανε το 5ο αίτημά του για την υφ’ όρον αποφυλάκισή του και θέλουν να τον υποστηρίξουν με την παρουσία τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση