Βοιωτία: Δύο συλλήψεις για κλοπή και απόπειρα κλοπής

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 18:25 Βοιωτία: Δύο συλλήψεις για κλοπή και απόπειρα κλοπής

Κατασχέθηκε μία μεταλλική λάμα…

Εξιχνιάσθηκε άμεσα κλοπή από κατάστημα, η οποία διαπράχθηκε την Καθαρά Δευτέρα (18-03-2024) πρώτες πρωινές ώρες στη Λιβαδειά Βοιωτίας. 

Ως υπαίτιος συνελήφθη από την Ασφάλεια Λιβαδειάς, άνδρας ο οποίος φέρεται να έθραυσε με μεταλλικό αντικείμενο την γυάλινη είσοδο επιχείρησης και να αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή χρηματικό ποσό.

Από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας, έγινε μία ακόμη σύλληψη το περασμένο Σάββατο (16/3), για άτομο που είχε κάνει τέσσερις απόπειρες κλοπής, τρεις σε καταστήματα και μία σε σπίτι. Η τελευταία απόπειρα μάλιστα του στοίχισε, καθώς τον πήρε είδηση ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και κάλεσε την αστυνομία.

Εντοπίσθηκε και συνελήφθη, ενώ επάνω του βρέθηκε και κατασχέθηκε μια μεταλλική λάμα, με την οποία παραβίαζε τους ομφαλούς από τις πόρτες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση