Το 1ο Νηπιαγωγείο Λάρυμνας στη βράβευση των Οικολογικών σχολείων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 10:37 Το 1ο Νηπιαγωγείο Λάρυμνας στη βράβευση των Οικολογικών σχολείων

Θα βραβευτούν 114 σχολικές μονάδες από όλη την Ελλάδα για την επιτυχημένη δράση τους στο δίκτυο, ανάμεσά τους και το 1ο Νηπιαγωγείο Λάρυμνας.

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, συνδιοργανώνουν εκδήλωση βράβευσης των σχολείων του Διεθνούς Θεματικού Δικτύου Π.Ε. «Οικολογικά Σχολεία», που θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη (Πειραιώς 138), το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 από τις 10.00 έως τις 15.00.

Στη φετινή εκδήλωση, που συμπίπτει με τα 30 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας του προγράμματος στην παγκόσμια κοινότητα της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, μαθητές και μαθήτριες, εκπρόσωποι των περιβαλλοντικών ομάδων και εκπαιδευτικοί θα παρουσιάσουν τις δράσεις τους, μέσω δρώμενων και βίντεο.


Θα συμμετάσχουν μαθητές/ριες, εκπαιδευτικοί και γονείς από όλη την Ελλάδα. Λόγω της συμμετοχής παιδιών διαφορετικών ηλικιών το πρόγραμμα θα αναπτυχθεί σε δύο διαφορετικά επίπεδα ανάλογα με τις ηλικίες των παιδιών.


Στο τέλος της εκδήλωσης τα σχολεία που υλοποίησαν επιτυχώς το πρόγραμμα, θα παραλάβουν την Πράσινη Σημαία των Οικολογικών Σχολείων, την οποία θα αναρτήσουν στο σχολείο τους, ανάμεσα τους και το 1ο Νηπιαγωγείο Λάρυμνας.


 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση