Οι εργαζόμενοι στην ΔΕΥΑΛ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 16:48 Οι εργαζόμενοι στην ΔΕΥΑΛ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού (φώτο αρχείου)

 

«Θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για να παραμείνει το νερό κοινωνικό αγαθό....», τονίζουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΛ.

«Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα  νερού  δηλώνουμε ότι θα παλέψουμε με όλες  τις  δυνάμεις  μας  για  να  παραμείνει  το νερό κοινωνικό αγαθό και οι ΔΕΥΑ  να συνεχίσουν να λειτουργούν και να προσφέρουν ποιοτικές και ανταποδοτικές                        υπηρεσίες στους πολίτες.

Ζητούμε στελέχωση των ΔΕΥΑ με μόνιμο προσωπικό ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς  προβλήματα, κάθε προσπάθεια  ιδιωτικοποίησης  θα μας βρει απέναντι το νερό ειναι κοινωνικό αγαθό και έτσι πρέπει να παραμείνει.                                 

Εκφράζουμε επίσης την συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ που από την 1-4 θα είναι άνεργοι και χωρίς σπιτια οι διαμένοντες στον οικισμό .Με το κλείσιμο του εργοστασίου και την μετατροπή του σε σκραπ χάνετε ένα μεγάλο κομμάτι του εθνικού μας πλούτου και ερημοποιήται η περιοχή της Λοκρίδας ,τα σχέδια περί απασχόλησης των απολυμένων με προγράμματα ανεργίας σε δήμους  και νοσοκομεία ειναι προσωρινά και δεν λύνουν το πρόβλημα.                                                         

Στο κάλεσμα των σωματείων της ΛΑΡΚΟ στεκόμαστε δίπλα τους και θα παλέψουμε μαζί τους για την ανατροπή αυτής της κατάστασης .

Καλούμε όλους τους συνδικαλιστικούς φορείς της περιοχής ,όλους τους εργαζόμενους όλους  τους συμπολίτες μας να συμπαρασταθούν στον αγώνα των εργαζόμενων και να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις που θα γίνουν».                                             

ΤΟ  Δ Σ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΥΑΛ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση