Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με παρακαμπτήρια οδό στη γέφυρα του Ασωπού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 22:36 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με παρακαμπτήρια οδό στη γέφυρα του Ασωπού

Θα ισχύσουν για τρεις μήνες…

Την εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην περιοχή της Ηράκλειας, λόγω εργασιών κατασκευής αρδευτικού δικτύου, με παρακαμπτήρια οδό στη γέφυρα Ασωπού ποταμού στην Π.Ε.Ο. Λαμίας - Αθηνών, ανακοίνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας.

Για τις εν λόγω εργασίες θα πραγματοποιηθεί εκτροπή της κυκλοφορίας σε αμφότερα ρεύματα κυκλοφορίας στην Χ/Θ 18 της Π.Ε.Ο. Λαμίας - Αθηνών, στο ύψος της υφιστάμενης γέφυρας, μέσω διαμορφωθείσης παρακαμπτηρίου μήκους εκατό (100) μέτρων περίπου.

Οι εν λόγω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν από το πρωί (08:00’) της Τρίτης 26-03-2024 και για τρεις (3) μήνες έως την Παρασκευή 21-06-2024, ενώ η σήμανση και η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται μέσω της διαμορφωθείσης παρακαμπτηρίου όλο το 24ωρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση