Σούπερ γιαγιά παγίδευσε απατεώνες: Η σακούλα αντί για χρήματα είχε χαρτιά!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 11:21 Σούπερ γιαγιά παγίδευσε απατεώνες: Η σακούλα αντί για χρήματα είχε χαρτιά! (φωτο intime)

Το κόλπο μιας σπείρας απατεώνων δεν έπιασε σε μια 79χρονη που κατάλαβε αμέσως την απάτη.

Τον μπελά τους βρήκαν τρεις απατεώνες στον Αλμυρό Βόλου από μια 79χρονη σύμφωνα με το gegonotanews, την οποία προσπάθησαν να εξαπατήσουν προκειμένου να της αποσπάσουν 70.000 ευρώ. Τελικά η γιαγιά δεν... τσίμπησε και οι τρεις απατεώνες κατέληξαν με χειροπέδες.

Οι τρεις άνδρες την κάλεσαν στο τηλέφωνο και προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς, ζητώντας τους χρήματα για να σώσουν το παιδί της που δήθεν προκάλεσε τροχαίο και σκότωσε άνθρωπο. Η 79χρονη κατάλαβε την απάτη και έκλεισε ραντεβού στο σπίτι της για να τους δώσει 70.000 ευρώ.

Βόλος: Η ηλικιωμένη κάλεσε την ΕΛ.ΑΣ.

Η 79χρονη, όταν την κάλεσαν στο τηλέφωνο για να της ζητήσουν τα χρήματα, προσποιήθηκε ότι συμφώνησε να πληρώσει τα 70.000 ευρώ, και μόλις κλείστηκε η συμφωνία κάλεσε την αστυνομία. Η σύλληψη έγινε κάτω από το σπίτι της και οι δράστες, τρείς άνδρες Ρομά, ηλικίας 21, 23 και 50 ετών δεν πρόλαβαν να πάρουν μια σακούλα γεμάτη … χαρτιά.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε το όχημα στο οποίο επέβαιναν και μετέβησαν στο σπίτι της ηλικιωμένης, ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δράσης τους.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού. Προτεραιότητα είναι να ελεγχθεί αν οι συλληφθέντες εμπλέκονται και σε άλλες υποθέσεις απάτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση