Θέση Επόπτη Δημόσιας Υγείας στην Περιφέρεια Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 08:46 Θέση Επόπτη Δημόσιας Υγείας στην Περιφέρεια Στερεάς

Κάλυψη εκτάκτων αναγκών…

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την κάλυψη κατεπειγουσών εκτάκτων και εποχικών αναγκών της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ανακοίνωσε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Βοιωτίας.

Η θέση είναι ΤΕ Εποπτών Δημόσιας Υγείας και η διάρκεια σύμβασης είναι δύο (2) μήνες.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση με συνημμένα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο στη Διεύθυνση Διοικητικού – Οικονομικού (Τμήμα Διοίκησης, Προσωπικού & Μισθοδοσίας) της Π.Ε. Βοιωτίας, Φίλωνος 35-39, Λιβαδειά 32131 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι οκτώ (8) ημερολογιακές ημέρες κι αρχίζει από αύριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση