Το "Εν Κινήσει" τιμά σήμερα την Ολυμπιονίκη Ρυθμικής Γυμναστικής Χριστοδούλου Εύα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016 08:31 Το "Εν Κινήσει" τιμά σήμερα την Ολυμπιονίκη Ρυθμικής Γυμναστικής  Χριστοδούλου Εύα

Κυριακή 31 Ιανουαρίου στις 11:00΄ το πρωί στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας το Γυμναστήριο "Εν Κινήσει" τιμά την Χριστοδούλου Εύα με μια ξεχωριστή εκδήλωση!!!!

Το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Ιανουαρίου  θα βρίσκεται στην πόλη μας, επίσημη προσκεκλημένη του Γυμναστηρίου η ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής  Χριστοδούλου Εύα, η οποία υπήρξε μέλος της χρυσής εποχής των επιτυχιών του ανσάμπλ με  κορυφαία στιγμή την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Sydney το 2000. 

Μαζί της θα βρίσκεται και η προπονήτριά της Αθηνά Ρούπα.

Η γυμνάστρια Νατάσσα Λάππα - Πασπάλη  επέλεξε με τους συνεργάτες της αυτό το ξεχωριστό και ταυτόχρονα διδακτικό  τρόπο για τις μαθήτριες της που θέλουν να ασχοληθούν με την ρυθμική γυμναστική. 

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου θα γνωρίσουν από κοντά την Ολυμπιονίκη, θα μοιραστούν  τις εμπειρίες της, θα απαντήσει στις ερωτήσεις τους και θα χορέψει μαζί τους!!!!

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου θα παρευρεθεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας στις 11:00΄ το πρωί και θα τιμηθεί από την Διεύθυνση του "Εν Κινήσει" !!! 

Η εκδήλωση στο Δημοτικό θέατρο θα είναι ανοιχτή για το κοινό της Λαμίας

Ας είμαστε όλοι εκεί σε αυτή την γιορτή του αθλητισμού και της ρυθμικής γυμναστικής!!!!

 www.enkinisei.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση