Ότι απέμεινε από το αυτοκίνητο της 42χρονης που έκανε βουτιά θανάτου στο γκρεμό

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017 20:13 Ότι απέμεινε από το αυτοκίνητο της 42χρονης που έκανε βουτιά θανάτου στο γκρεμό

Ένας ψαράς είδε το αυτοκίνητο φλεγόμενο να κατρακυλά στα βράχια και να καταλήγει στην άκρη της θάλασσας - Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σε απόσταση 15 περίπου μέτρων από τη θάλασσα.

Η 42χρονη ήταν χωρισμένη και κατοικούσε την Ερατεινή Φωκίδας. Τα μεσάνυχτα της Πέμπτης έγραψε ένα σημείωμα, το οποίο πέταξε έξω από το γραφείο του τοπικού αστυνόμου της κωμόπολης, και τράβηξε για το τελευταίο της ταξίδι.

Όπως έγραφε στο σημείωμα είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή της για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.

Λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα, κοντά στο χωριό Άγιοι Πάντες, πάτησε το γκάζι οδηγώντας το αυτοκίνητο σε βραχώδη γκρεμό ύψους 230 μέτρων.

Ο ψαράς που ήταν μέσα στη βάρκα του, άκουσε έναν πολύ δυνατό θόρυβο και όταν γύρισε είδε το αυτοκίνητο φλεγόμενο να κατρακυλά στα βράχια.

Αμέσως ενημερωσε την αστυνομία και την πυροσβεστική της περιοχής, όμως δεν μπορούσαν να φτάσουν στο σημείο και έτσι κλήθηκε η ορειβατική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία, για να ανασύρουν τη σορό της 42χρονης.

Δείτε ότι απέμεινε από το αυτοκίνητό της, καθώς επίσης και το ύψος του γκρεμού που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com