1η συνεδρίαση τη Δευτέρα για το ΔΣ Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2018 13:30 1η συνεδρίαση τη Δευτέρα για το ΔΣ Στυλίδας

Τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018 στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση του έτους για το Δημοτικό Συμβούλιο Στυλίδας.

Το θέμα που κυρίως θα απασχολήσει την ημερήσια διάταξη, είναι η αξιοποίηση του Δημοτικού κτιρίου της πρώην Ελαιουργικής ΚΣΕΠ.

Αναλυτικά τα θέματα:

Θέμα 1ο: Τροποποίηση Ετήσιου Σχεδίου Δράσης του Δήμου Στυλίδας για την υποβολή στην πρόσκληση 083 του ΕΠ "Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία", άξονας προτεραιότητας 03Σ - "Ανάπτυξη μηχανισμών στήριξης  της επιχειρηματικότητας (Στερεά Ελλάδα, Νότιο Αιγαίο) με Δημιουργική Επανάχρηση Δημοτικού κτιρίου στην πόλη της Στυλίδας (παλαιά βιομηχανική μονάδα της Ελαιουργικής ΚΣΕΠ)" ΕΤΠΑ.

Θέμα 2ο: Υποβολή πρότασης του Δήμου Στυλίδας στην πρόσκληση 083 του ΕΠ «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία», άξονας προτεραιότητας 03Σ – «Ανάπτυξη μηχανισμών στήριξης της επιχειρηματικότητας (Στερεά Ελλάδα, Νότιο Αιγαίο)» με τίτλο «Δημιουργική Επανάχρηση Δημοτικού κτιρίου στην πόλη της Στυλίδας (παλαιά βιομηχανική μονάδα της Ελαιουργικής ΚΣΕΠ)» ΕΤΠΑ.

Θέμα 3ο: Βεβαίωση-Δήλωση ανάληψης λειτουργίας και συντήρησης του έργου Δημιουργική Επανάχρηση Δημοτικού κτιρίου στην πόλη της Στυλίδας (παλαιά βιομηχανική μονάδα της Ελαιουργικής ΚΣΕΠ)»

Θέμα 4ο: Τροποποίηση των υπ'αριθμ. 135/2016 και 5/2017 αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας - αλλαγή του χώρου στέγασης των υπηρεσιών του Κέντρου Κοινότητας.

Θέμα 5ο: Πρωτόκολλο οριστικής παραλαβής  "Αμοιβές Λογιστών"

Θέμα 6ο: Έγκριση ονομασίας ανώνυμου  δρόμου σε οδό "Ιωάννη Σταθά".

Θέμα 7ο: Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου "ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΛΟΓΓΙΤΣΙΟΥ".

Θέμα 8ο: Ανασυγκρότηση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Στυλίδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση