Κλειστές οι σήραγγες στον Άγιο Κωνσταντίνο - Σε εξέλιξη άσκηση ετοιμότητας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 10:14 Κλειστές οι σήραγγες στον Άγιο Κωνσταντίνο - Σε εξέλιξη άσκηση ετοιμότητας

Από την παλαιά εθνική οδό η κυκλοφορία...

Με στόχο τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και γνώμονα το μέγιστο δυνατό επίπεδο οδικής ασφάλειας, η Νέα Οδός σήμερα Τετάρτη 28 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει Άσκηση Ετοιμότητας πλήρους κλίμακας, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και πιο συγκεκριμένα εντός της σήραγγας Κνημίδος (παράκαμψη Αγίου Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας). Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή στελεχών της εταιρίας μας, της τροχαίας αυτοκινητοδρόμων, του ΕΚΑΒ, της ΕΜΑΚ και της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της άσκησης και πιο συγκεκριμένα από τις 07:30 έως τις 18:00, θα πραγματοποιηθεί πλήρης αποκλεισμός και των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λογγού και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο.

Αντίστοιχα οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Δυτικό Ημικόμβο Καμένων Βούρλων και μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου - Καμένων Βούρλων και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Λογγού, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο.

Τέλος επισημαίνεται πως  σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης της άσκησης, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προκαθορισμένο χρόνο. 

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Δείτε εντυπωσιακό βίντεο με άσκηση ετοιμότητας στη σήραγγα της Στυλίδας:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com